fbpx

Tietje 203

Geboren op:

03-08-2017

Moeder:

Tietje 191

Vader:

Kensington

Gemiddelde jaarproductie:

9306

Laatste kalfdatum:

08-08-2021

Bijzonderheden:

18 reacties

 1. Eindelijk een melk die smaakt zoals het hoort. Ik hoop dat dit merk doorzet want dit mag niet uit de schappen.

 2. Heerlijk heb nu tietje 203 geproefd lekker en frisse romige smaak, lijkt me wel een hoop werk om elke koe haar melk appart te houden top bedankt voor de lekkere melkπŸ‘πŸ‘

 3. Op z’n best 10 minuten uit de koelkast. Heerlijk romig en niet alleen lekker maar een fijne herinnering aan lang geleden.
  Ik ben benieuwd welke koe er morgen ik mijn boodschappenkrat zit πŸ„β˜ΊοΈ

 4. Wat een lekkere melk zeg! Vol, romig en met een structuur die bewijst dat er niets overbodigs mee gedaan is.
  Ik kan me niet voorstellen dat de smaak per koe nu zo veel gaat verschillen, maar de authentieke manier van melk leveren proef je gelijk….

 5. Wat een leuke site en zo leer je nog eens wat over deze gezellige koeien en hun beheerder (betere naam als Boer vind ik ) Wij hebben dus Tietje 203 en Geertje 75 in koelkast. Wel weer even wennen aan de smaak. En tip misschien over te gaan op glazen flessen.?
  Bedankt Geertje en Tietje.

 6. klasse smaak net als alle andere…ik kan geen onderscheid maken, ???????? als het campina melk was????????wist ik het wel, dat ik jarenlang die melk dronk?? was misleid, die melk wordt niet vers gemaakt,

 7. Heerlijk! Smaakte lekker romig in m’n Latte Machiato. En wat super leuk om zelfs een foto denetreffende koe te zien. Erg leuk gedaan en een perfecte marketing stunt. T werkt!

 8. Ik kocht vandaag voor de eerste keer deze melk. En hij smaakt goddelijk. Hij smaakt naar de dagmelk van vroeger. De glazen fles met de brede hals die wij vroeger thuis dronken. Ik ga dit zeker vaker kopen en ervan genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!