Contact en informatie

ElkeMelk, Kweldamweg 4, 2973 LA Molenaarsgraaf

11 hours ago

ElkeMelk

ElkeMelk geeft de koe de plaats die zij verdient, maakt de boer weer trots op zijn product en geeft de consument een beleving bij de melk. Wij streven ernaar het echte verhaal van de koe, de boer en het milieu te vertellen. ๐Ÿฅ›๐Ÿ„ ...

View on Facebook

15 hours ago

ElkeMelk

Leuk concept met heerlijke productenPure en verse streekproducten, met de grootste zorg door lokale ondernemers voor jou bereid. Geef zelf aan voor hoeveel personen je een pakket wenst te bestellen, alles is mogelijk. Ook vegetarisch! Ondersteun onze lokale helden - geniet van eerlijk, heerlijk en duurzaam. In het pakket zit voeding voor ongeveer 3 dagen! Elke week een andere samenstelling. Levering in de gehele Alblasserwaard.

Wat je van dichtbij haalt is lekker! Onze (h)eerlijke streekproducten komen direct van plaatselijke ondernemers en worden wekelijks vers bij jou thuisbezorgd. Denk aan onder meer heerlijk brood, de lekkerste melk, eerlijk vlees van de slager en frisse groenten. Allemaal van dichtbij, wekelijks een ander assortiment en zoveel mogelijk afgestemd op het seizoen. Een gezond cadeau aan jezelf!

Of je nou een gezin hebt met drie kinderen of een eenpersoonshuishouden. Iedereen kan bij ons terecht! Het pakket wordt helemaal afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Je geeft simpelweg door voor hoeveel personen je het pakket wenst te ontvangen en wij passen de inhoud hierop aan. Makkelijk toch?

Ben je vegetarisch of wil je gewoon even een weekje geen vlees? Dat is geen probleem, je kunt ook een vegetarisch pakket bij ons bestellen. De inhoud hiervan is speciaal voor jou aangepast en bevat lekker veel groenten en fruit. Heerlijk!

Door een streekpakket van LEV te bestellen, support je plaatselijke ondernemers. Iets wat nu belangrijker is dan ooit. Waar vroeger de groenteboer, plaatselijke bakker en melkboer een groot onderdeel uitmaakten van de wekelijkse boodschappen, worden zij tegenwoordig sneller overgeslagen. Maar laten we eerlijk zijn, smaakt zoโ€™n puur en (h)eerlijk product niet een stuk lekkerder? Help ook jouw lokale ondernemers en bestel snel jouw persoonlijke streekproducten!

Melk van ElkeMelk
Vlees van Vleesboerderij Barten
Brood van Speciaalbakkerij Van der Grijn
Groenten en fruit van FlexiVers
...

View on Facebook

3 days ago

ElkeMelk

๐Ÿฅ›๐Ÿ„ Ben jij benieuwd naar het geheim waardoor ElkeMelk 5 dagen eerder in het schap ligt dan gebruikelijk? Lees het hier โ†“

โœ”๏ธŽ Bij ons worden de koeien door een melkrobot 24/7 gemolken wanneer ze dat zelf willen.
โœ”๏ธŽ Als een koe klaar is met de melkbeurt wordt de melk gekeurd en weggepompt naar de pasteur. Daar moet de melk gemiddeld 3 minuten wachten tot ze aan de beurt is. โœ”๏ธŽ Weer 6 minuten later is het pasteuriseren, afkoelen, bottelen en labelen klaar. De tijd tussen melken en pasteuriseren is hierdoor 3,5 dag korter dan gangbaar. Dit is van belang voor de verse smaak.

Je kunt het vergelijken met brood van de bakker dat nog vers ruikt en krokant van korst is als je het uit de vriezer haalt, mits het er maar echt vers in ging.

Nog 1,5 dag winnen we doordat Albert Heijn de melk direct bij ons bedrijf ophaalt. Het kan zelfs voorkomen dat de melk in het schap nog diezelfde dag vroeg in de morgen gemolken is.

Proef het verschil en kijk eens in de zuivel schappen bij de Albert Heijn bij jou in de buurt! Enjoy.
...

View on Facebook

Vragen? Stel ze persoonlijk aan de boer.  Contact