Sjakelien 100

Geboren op:

01-02-2017

Moeder:

Sjakelien 97

Vader:

Fibrashot

Gemiddelde jaarproductie:

10969

Laatste kalfdatum:

09-09-2022

Bijzonderheden:

25 reacties

 1. Super lekker melk geef jij jakelien 100. Beter als de andere melksoorten.Voor herhaling vatbaar. Weet helaas niet in welke plaats jij verblijft, anders was ik jou op komen zoeken.

 2. Als iedereen hier vrolijk reageert is het niet geloofwaardig. Daarom: Ik ben zo iemand die altijd wat te zeuren heeft. Zo lijkt het maar zo is het niet. Waarom zit er zoveel tijd tussen datum gemolken en datum in de winkel? Zes dagen! Sjakelien 100 zou hier niet blij mee zijn. Luister naar haar commentaar dat begint met een B, drie letters.

  Melk is lekker, graag nog wat sneller in de winkel. Zet m op Albert Heijn. Heel fijn. Met andere en minder woorden.

  1. Dag Alberto, heel goed gezien dit… Het zou mooi zijn als de snelheid er beter in kwam. Deels is het nu eenmaal zo in logistiek dat efficient gelijk staat aan langer onderweg en meer omzet het versneld. We hopen dat steeds meer mensen ElkeMelk gaan ontdekken en daardoor de snelheid erin komt!

   En… bedankt voor je kritische noot wat ik alleen maar als opbouwend opvat hoor!

 3. Deze dame heeft goed haar best gedaan! Minder vet van smaak dan gedacht, hoe dan ook erg lekker met als waardering op de fles V5/E5/L5!

 4. Heeeeeeerlijk.oook leuk om de koe erachter te mogen zien. Fantastisch gewoon.je krijgt meteen een heel ander gevoel over de melk die je drinkt . Bewuster.

 5. Wij vonden de pannenkoeken van deze melk overheerlijk, wat een verschil met de gewone supermarkt melk. Smaakte als vroeger van mijn moeder, met de melk van opa rechtstreeks uit de tank! Super

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!