Roza 19

Geboren op:

29-09-2015

Moeder:

Roza 15

Vader:

Snowfever Cd

Gemiddelde jaarproductie:

9590

Laatste kalfdatum:

10-06-2022

Bijzonderheden:

28 reacties

 1. Thank you Roza/Pink. They might say you are 19. But I tried your milk on a 20’th and it tastes as good as a 100. As your milk, such a sweet, gentle face you have! I wish you many healthy, happy years Roza/Pink 19! Cheers! ;-D

 2. Zag dit laatst met vakkenvullen in de winkel staan en vond t zo leuk dus kon ik het niet laten na werk een flesje mee te nemen!🤭 roza sprak me t meest aan en t was heerlijk!

 3. Ontzettend bedankt, Roza. Het heeft enorm gesmaakt!

  Ik heb een raadsel voor je: waar koopt een koe haar kleding?

  In een boe-tiek.

 4. En weer mogen genieten van een heerlijke, smakelijke, romige fles melk van Roza 19 !!
  Dit is zoals de melk vroeger (in de jaren ’70) smaakte;
  vol van smaak met een laagje room op de melk.
  5V / 4E

 5. Heel lekker. Eindelijk weer de smaak van de melk, die we op de lagere school kregen in de pauze (in de tijd van de schoolmelk, medio zestiger jaren van de vorige eeuw).

 6. Ik had zo veel zin in melk ineens (door lactose-intolerantie drink ik het zeer zelden) en zag Elke melk in het schap staan. Zo blij dat ik het heb gekocht, want het is heerlijk! Hier heb ik wel een keer vaker buikpijn voor over. Roza 19 ????

   1. Ja, ik heb het gezien. Bedankt voor deze tip. Hopelijk kan ik dat de volgende keer halen. Vandaag een fles van Star 120 gehaald. Was de laatste in het schap. Dan maar iets meer lactose haha. Ook al zo lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!