Roosje 66

Geboren op:

28-07-14

Moeder:

Roosje 65

Vader:

Malaga

Gemiddelde jaarproductie:

11482

Laatste kalfdatum:

01-06-2022

Bijzonderheden:

24 reacties

 1. Roosje 66, bedankt voor jouw heerlijke melk. Ik hoop dat jouw baasje voldoende overhoudt om dit heerlijke product nog een lange tijd te kunnen produceren. Toi toi toi, je liefhebbende Lambert

 2. Roosje, mijn Roosje toch!! Wat een heerlijke melk geef jij en wat zie je er ook nog mooi uit ; je straalt helemaal, de mensen bij Elke Melk zijn vast heel goed voor je! BEDANKT ALLEMAAL!

 3. Complimenten voor de heerlijke melk, in de eerste plaats voor Roosje natuurlijk 🙂 zoals ik net al las in een reactie: hoe gelukkig kan je worden van een glas melk.. ga zo door!

 4. Dankjewel Roosje en je personeel ❤
  Hoe blij kan je worden van een glas heerlijke melk? Nou, zó blij! Wat ben je mooi!

 5. Thank you for providing milk for my breakfast today. I had rice crispies. I hope you and your calves are doing well.

 6. Mijn zus vind jullie melk heerlijk, maar ze zegt dat ze ook graag glas had gewild.
  Als melk duur zou zijn zouden we nog steeds jullie melk kopen.

 7. Zeg Roosje,
  die melk van jou is verrukkelijk! Ik vind het geweldig om zo dichtbij kennis met je te maken. Maar ik heb een opmerking: ik vind het zo ontzettend jammer dat je er een plastic fles voor gebruikt. Ik weet dat het duurder is, maar zeker duurzaam: zou je jouw smaak avontuur ook in glas kunnen verpakken?

  Groet
  Jan

  1. Bedankt voor uw compliment! Wij hebben juist voor 100% recyclebaar PET gekozen omdat dat de meest milieu bewuste optie was. Glas was even duur en kwalitatief is het beter, helaas vonden wij de footprint ervan niet acceptabel. Zie ook meer info op milieucentraal.nl

  1. Heerlijke melk. Ben een boerenkkeindochter. Opgegroeid op een melk- en veehouderij met ouders op het bedrijf van opa en oma. Eindelijk eens melk in de supermarkt die lekker is als ik het niet bij de boer kan halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!