Mieke 91

Geboren op:

04-12-2015

Moeder:

Mieke 84

Vader:

natuurlijke dekking, vader onbekend

Gemiddelde jaarproductie:

7975

Laatste kalfdatum:

06-03-2020

Bijzonderheden:

20 reacties

 1. De eerste keer melk voor mij van Mieke 91. Zit een typische (lekkere) smaak aan die ik niet thuis kan brengen. Lekker romig ook! Ik zorg dat er iedere keer als ik boodschappen bestel een fles ElkeMelk bij zit!

 2. Hallo Mieke, wij vinden het apart dat je vader onbekend is maar je melk is echttt lekker. De prijs is ook even lekkerrr

 3. Als de productie vermindert, wordt Mieke dan geslacht? Of mag ze gewoon 21 jaar oud worden, de natuurlijke leeftijd voor een koe?

  1. Dag Johan, de koeien die wij houden zijn in de eerste plaats geschikt en worden gevoerd om lang gezond te blijven en lekkere melk te geven. In de tweede plaats om een een goed stukje vlees te worden op termijn, wanneer de koe te oud wordt zal ze steeds minder kwaliteit vlees geven, dit is ook zoeken naar een evenwicht. Er zijn overigens wel wat initiatieven waar koeien nog een paar jaar met pensioen kunnen en dan speciaal gevoerd worden om ook op latere leeftijd nog eetbaar vlees te hebben, dit is echter nogal duur en de markt voor duur matig vlees is niet zo groot… Zuivel en vlees gaan altijd hand in hand, zoals ook groente en het houden van dieren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Geen dieren, geen mest, geen zuivel, vlees en ook geen groenten en fruit. Het is de natuur, de cyclus van alles waar 6 miljard mensen van kunnen leven. En natuurlijk dat alles met respect voor het dier, een goed leven met vrijheid en ruimte, gezondheidzorg en welzijn.

 4. Sinds kort Elke Melk ontdekt, en nu willen we niks anders meer. Deze keer bedanken we Mieke 91, wat is jouw melk heerlijk romig.

 5. vandaag mijn eerste fles elke melk opengemaakt. zag alle positieve reacties, maar ik vind de melk helaas niet zo lekker. de geur vind ik ook niet aangenaam. ben al lang op zoek naar lekkere melk. uit pakken vind ik sowieso naar karton smaken. gaan vaak naar oostenrijk en daar is de melk zooooo lekker, zelfs uit een pak. hoe kan het toch dat dat in nederland niet kan. sorry Mieke 91??

 6. En weer genoten van een heerlijke fles romige melk van Mieke 91
  5V / 5E
  Je moet de fles ook flink schudden, want er zit een dikke laag room bovenin de fles.
  De smaak van de heerlijke melk komt het best tot zijn recht op kamertemperatuur.

 7. 4V/3E/4L “Romig zoet”. 24-6-2019. Creamy and delicious. Good standard milk. First bottle of ElkeMelk. Well done Meike 91!

 8. Ik vond de melk van mieke iets zurig fris hebben op een byzondere manier. Dit was voor mij de eerste elk melk fles en was heel aangenaam verrast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!