Maartje 385

Geboren op:

03-03-2014

Moeder:

Maartje 395

Vader:

Chrysler

Gemiddelde jaarproductie:

10225

Laatste kalfdatum:

22-07-2021

Bijzonderheden:

25 reacties

 1. Wat een heerlijke melk !!! Echte melk zoals die vroeger smaakte. Ik ben 74 dus echt lang geleden. Toen de melkboer met paard en wagen langs kwam en nog rauwe melk had. Eerst koken dus!! Echt genieten, geen bijgevoegde troep, dat proef je. Hebben jullie ook karnemelk? En echte boter? Ik zoek er wel naar.
  Ga zo door ☘️🙋🏻‍♀️

  1. Dag Annelies, bedankt voor je bericht! Maar helaas, wij verwerken en verpakken de melk direct na het melken als enige ter wereld en hebben puur en alleen geinvesteerd in deze nieuwe technologie ontwikkelen en neerzetten. Daarbij andere producten maken (die overigens al door veel boeren heel goed gemaakt worden) kan bij ons niet.

 2. De melk is lekker, alleen jammer dat er op het etiket staat dat Maartje 385 net gekalfd heeft, terwijl in haar overzicht staat dat de laatste kalfdatum augustus 2020 was.

 3. Lieve, mooie Maartje, mijn huisgenoten en ik hebben je de hele nacht gedronken. Het was een uiterst intieme ervaring.

  Dikke kusjes,
  Je boys xx

  1. Mijn vriend houdt van melk, en dit is een van z’n favorieten. Dankjewel Maartje 385 voor je melktastische prestaties 🐮🥛

 4. Beste boer, zou je dit bericht aan Maartje kunnen voorlezen?

  Maartje, je bent een prachtkoe.
  Al dat melken maakt jou niet moe.
  Jouw melk is romig en zo zoet.
  Jij weet precies hoe je melken moet.
  Heerlijk voor in de ochtend moe.
  Dat maakt mij gelukkig, groet

  Mathijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!