Leentje 126

Geboren op:

30-10-2017

Moeder:

Leentje 121

Vader:

Stellando

Gemiddelde jaarproductie:

10485

Laatste kalfdatum:

28-11-2022

Bijzonderheden:

24 reacties

 1. Heerlijke romige melk,met een bijzondere zachte smaak.
  Op deze manier is melk een bijzondere drank voor mij.
  Onze kleindochter van 6 jaar is dol op deze melk!!

 2. Mijn eerste fles Elke Melk en wat een heerlijke melk zeg! Dit is een fantastisch initiatief en ik zal het zeker blijven kopen. Bedankt Leentje 126 en de boer(en) voor een lekker en eerlijk product!

 3. De melk is heerlijk van leentje. Ze ziet er lief 🥰 uit ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Maar jammer dat we niet op bezoek mogen bij leentje🐄🐮🥛

 4. Super lekkere smaak heel romig dank Leentje 126.
  Maar is deze melk geschikt voor een volle schuimkraag zoals een cappucinno? Ik heb deze gebruikt voor een koffie verkeerd want door het schudden ging de room die de melk en tja geen schuim. Maar wel heerlijke koffie hoor. Graag advies welke ElkeMelk daarvoor het meest geschikt is. Vriendelijke groet van een liefhebber.

  1. Bij het schuimen van melk zijn verschillende dingen belangrijk bij verschillende methodes van schuimen. In de regel is het zo dat hoe bewerkter de melk is hoe beter het schuimt, UHT volle melk waar geen room meer op komt drijven is daarin de winnaar op schuimen… Maar niet zo lekker. ElkeMelk is al snel de winnaar op smaak, maar schuimt niet altijd even goed. We hebben nog weinig ervaring hiermee omdat melk nog niet eerder zo gemaakt is, ik kan u dus helaas niet heel goed advies geven…

 5. Ha Leentje, we hebben een heerlijke stamppot gemaakt met een vleugje van jouw melk. Zonder jou was het nooit zo lekker romig geweest!

 6. Zit ik me daar toch een partijtje agrarisch te doen op mijn flatje 3 hoog achter met melk van Leentje 126! Wat een enorm leuk concept. Nog maar pas ontdekt, maar ga het zeker vaker kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!