Jaapje 444

Geboren op:

16-11-2018

Moeder:

Jaapje 441

Vader:

Brasil

Gemiddelde jaarproductie:

8605

Laatste kalfdatum:

10-08-2023

Bijzonderheden:

15 reacties

 1. Dag Jaapje wij wisten niet dat jij 22 flessen melk per dag produceerde. Ongelofelijk wat een prestatie. Leuk om je een keer te ontmoeten. Ga je een keer mee zwemmen, bommetje!!!
  Groet Peer

 2. Heerlijke melk. Goed gedaan jaapje. Al eens vaker van tietje (nummer ben ik even kwijt) melk gedronken. Vandaag was jaapje aan de beurt. Erg leuk ook dat je de koe op deze manier op kan zoeken.

 3. Beste Jaapje 444,

  Nooit eerder heb ik zo’n uitmuntende smaaksensatie mogen ervaren, zoals de afgelopen keer. Woorden schieten te kort, wanneer ik terug denk aan het hemelse bekertje vers geproduceerde melk. Jou ontplooiing van een samenstelling van wat melk nodig heeft, heb jij perfect weten samen te vatten hierin. De juiste dosering van voer, vocht , conditie en persoonlijke ontspanning zijn hierin meer dan terug te proeven. Deze ervaring wil ik graag met jou delen en mijn respect naar jou uitdragen.

  Hopelijk mag ik in de toekomst nogmaals genieten van het heerlijke witte goud wat uit uw elegante uiers komt.

  Met smakelijke groet,

  U. Iers

 4. Niet lang geleden heerlijke melk mogen drinken van moeder 441 en nu dus een fles melk bemachtigd van dochter 444. Heb er zojuist heerlijke warme chocolademelk van gemaakt. Heerlijk!

 5. gemolken op 03 februari 21

  Het is belangrijk (èn zeer gezond) om goede melk te drinken. Jaapje 444 is (net als vele andere dames bij elkemelk) uniek! Het drinken van goede melk ondersteunt gezondheid, afweer, smaaksensatie en vreugde!

  Jaapje 444
  weinig vet **
  weinig eiwit **
  veel lactose *****

  Joris Driepinter zei het vroeger al: DRIE GLAZEN MELK PER DAG!

 6. Lekkerste melk die ik tot nu toe heb gedronken! Zo smakelijk dat de fles in één keer leeg ging. Wist niet dat melk zo lekker kon zijn?! Leuk idee dit, ik ga dit voortaan altijd kopen ipv andere merken.

  Op 3 december van Jaapje 444. Maximaal vet en eiwit, één kruisje lactose, en pas gekalfd! *Winnaar voor mij!* laat ook zo’n lekker laagje achter in je mond, echt super romig, vullend en dorstlessend.

  Ik ben alsnog wel benieuwd naar de melk van de andere dames, dus die ga ik ook proberen en vergelijken, haha!

  Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!