fbpx

Geertje 81

Geboren op:

23-05-2017

Moeder:

Geertje 75

Vader:

Persuader

Gemiddelde jaarproductie:

9663

Laatste kalfdatum:

07-10-2021

Bijzonderheden:

20 reacties

 1. Lieve Geertje.. ookal waren we bijna voor jouw collega koe gegaan. We hebben geen seconde spijt dat we voor jou hebben gekozen. De heerlijke melk smaakte naar perfectie, we zijn heel dankbaar voor jou uiers. Het was overheerlijk.

 2. Lieve Geertje 81,
  Wat een heerlijke melk heb je gemaakt zeg. Ik denk dat dit 1 van de lekkerste is die ik tot nu toe heb mogen proeven. Ga zo door lieve Geertje, en geniet van je leven net als hoe ik van jouw melk geniet.

 3. Lieve Geertje,

  Lekkere melk dat je heb gecreëerd, gelukkig ben je een vrouwtje want wil niet dezelfde fout maken dat ik melk drink van een mannetje.

  Groetjes,
  Will

 4. Lieve Geertje, ik hoop dat jouw kalfjes net zo hebben genoten van je melk zoals ik van je melk mag genieten en dat je vrij en blij in de wei mag rondhuppelen.

 5. Lieve Geertje,

  Ik wil je ook bedanken voor lekkere melk, en ik zegen je in de naam van de Heer Jesus, met gelukkig en gezond leven, en je kalfjes ook heel gezonde en mooie leven hebben,
  Liefs,
  Sara

 6. Hi lieve Geertje!

  Mijn vader is super enthousiast over jou melk! Ik heb nog nooit iemand met zulke twinkelingen in zijn ogen over een glas melk horen vertellen. Hoe mooi een glas melk wel niet kan zijn.

  Mijn vader vroeg zich nog af of er nog bij de bijzonderheden iets speciaals was? Hij is erg benieuwd hoe het met u kalfje is en bijvoorbeeld en wie u favoriete vriendin is?
  Lieve kus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!