Geertje 73

Geboren op:

28-10-2014

Moeder:

Geertje 66

Vader:

Solero

Gemiddelde jaarproductie:

10650

Laatste kalfdatum:

06-10-2021

Bijzonderheden:

22 reacties

 1. Het wordt eentonig maar ook gisteren een fles van jouw melk mogen ontvangen. Ik zag het meteen: melk met een flinke laag room er bovenop en ook room tegen de zijkant van mijn fles. En ja hoor, jij was het!

 2. Vandaag voor de tweede keer een fles van jouw melk! Wat een zaligheid zeg. Best wel ‘vette’ melk. De laag room dreef op de melk en plakte aan de binnenkant van de fles. Zo zie ik het graag!

 3. Vandaag kwam de Jumbo boodschappen brengen en gelijk een glas ElkeMelk gedronken. Dit keer van jou Geertje73. Heerlijke volle melk! Heb ook al eens melk gedronken van Geertje 85 en 90. Toevallig familie? Mooie koe!

 4. Zulke lekkere melk! Romig van smaak. Zelf ben ik van deze melk op de hoogte gebracht door een lief nichtje van mij.
  Lieve Geertje, bedankt.

 5. Wat geweldig dat we nu weten van wie we melk krijgen, we zijn blij je te leren kennen koe Geertje73! De melk smaakt zo veel lekkerder!!!

 6. ” Geertje ,super lekkere melk geeftje ons, ik hou van je vlekjes tot je mooie kuifje en je prachtige neus. – Ben even helemaal weg van je, mogen we hopen op een stal vol kalfjes. “

 7. ik ben een echte melk liefhebber… ik drink alleen maar melk… of als mn bek plakt in de nacht een glaasje cola… maar altijd melk..
  heb alle soort wel op… maar ik mis iets, romigheid bepaalde dikte van het melk

  toen kwam ik bij de appie hein terecht.. en zag ik uit het niets verse melk.. uit 1 koe… ik dacht nou verser kan niet altijd goed…..

  nou ik heb het wel geweten HET IS ZOOOOO GRUWELIJK LEKKER

  helaas word er te weinig van verkocht dus moet ik vaak afwisselen tot spijt….
  en ik snap heus wel dat de koeie ook wel hun rust nodig hebben maar ik wil NOG MEER

  1. Dag Avalon, ElkeMelk kun je bij elke AH ook per doos van 6 bestellen, vaak krijg je het dan ook nog verser omdat het directer uit de voorraad komt. Het gaat dan alleen altijd per doos van 6 tegelijk maar geloof niet dat dat voor jou een groot probleem is 😉

 8. (H)eerlijke melk!
  K twijfelde tussen een flesje wijn of deze melk.
  Ik ben blij dat.ik de melk gekozen heb.
  Dank je wel

 9. wat een lekkere melk voor met cornflakes. Ben super trots op je Geertje hoop dat ze goed voor je zorgen !! Heel erg bedankt voor je melk het is overheerlijk !!

 10. Wauw, wat een heerlijk romige melk !!
  Dit is zoals de melk in de jaren ’70 smaakte;
  vol van smaak met een laagje room op de melk.
  5V / 5E
  Bedankt Geertje 73 !!

 11. Ik wilde voor mijn zoontje echte melk proberen uit 1 koe zoals mijn ouders voor mij en mijn zusjes toen wij nog geen 1 jaar oud waren hebben gedaan. Mijn zoontje vond het papje van Geertjes 73 melk lekker. En wij hebben van haar melk nog cottage chees van gemaakt. Denk dat hij het ook lekker zal vinden. Geertje bedankt!

  Gr, Svita &Taras

 12. LIVIA is 4 jaar en vindt de melk lekker en koud. En LIVIA zegt boe_bedankt Geertje 73. Willen jullie het bericht doorgeven aan de koe?

 13. Awww, Geertje 73. De koe die twijfelde of ze nou gewoon zwartbont of toch een blaarkop wilde zijn 😉 . Ik ga je melk zo drinken. Alvast hartelijk dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!