Geertje 72

Geboren op:

26-08-2014

Moeder:

Geertje 285

Vader:

Marley

Gemiddelde jaarproductie:

8446

Laatste kalfdatum:

24-05-2021

Bijzonderheden:

21 reacties

 1. Ik heb de fles werkelijk 8 keer moeten scannen eer ik de foto van mooie Geertje 72 kon toevoegen aan “mijn” stal. Je melk is prima Geertje 💖 dankjewel!

 2. Ik woon in Amstelveen 14 hoog en kijk naar de polder.
  Heerlijke melk en een leuk idee te weten waar de melk vandaan komt!
  Waarom 0,8 L ? Ik vind dat een goed idee, niet te veel niet te weinig. Groet.

  1. Dag Dolly, de 0,8 liter is voornamelijk omdat hoe groter de fles is hoe meer versleping er is tussen twee koeien. Daarnaast is het ook een beetje zoeken naar een manier om het product betaalbaar te houden voor de consument.

 3. En weer genoten van een heerlijke fles romige melk van Geertje 72 !!
  5V / 5E
  Vooral op kamertemperatuur komt de smaak het best tot zijn recht.

 4. Ah, dus zo smaakt echte melk?! Ik ben blij met dit intiatief! Het voelt als een stukje dichterbij de natuur. Ik moet aan de smaak wennen. Het smaakt romig en flauw-zoet. Het doet me echt aan baby melk denken (waar melk uit pak nog wel eens de illusie geeft dat het maar een product is) Ik ben tevreden, goed gemaakt moeder koe!

  1. Het doet me denken aan vroeger op de lagere school toen kregen we elke dag een heel klein flesje melk met een aluminium dop. (Heerlijk dat smaakgevoel)

 5. Vind het heerlijke melk. Melk zoals ik het van vroeger ken. De melkboer die huis aan huis langs kwam. De flessenmelk.

 6. Heeeerlijk. Niet alleen heerlijk, maar ook een fantastische manier om mensen bewus(er) te laten zijn van waar (koeien) melk vandaan komt.

 7. Heerlijke romige melk die lekker zoet is. Na mijn gastric bypass kon ik niet meer genieten van melk of andere zuivel producten. Gewone melk van de supermarkt merken smaakte gewoon als kaas, of mozarella water. Heel vreemde smaakbeleving kreeg ik. Tot ik deze melk dronk van Geertje 72. Wat heb ik genoten van een lekker koud glas melk, de eerste in vele maanden.

  1. Na erover gelezen te hebben in de krant en nieuwsgierig te zijn geraakt besloten om een fles elkemelk te kopen, volgens het label van Geertje 72, en ik moet zeggen dat dit toch wel de lekkerste melk is die ik ooit op heb, proef echt verschil met melk uit pak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!