Geertje 62

Geboren op:

21-10-2010

Moeder:

Geertje 284

Vader:

Support

Gemiddelde jaarproductie:

8111

Laatste kalfdatum:

01-06-2021

Bijzonderheden:

22 reacties

 1. Ik drink eigenlijk nooit melk, want ik lust het niet, maar ik was zo nieuwsgierig dat ik het toch maar gekocht heb. Ik heb nu al melk geproefd van Geertje 62 (V5-E5-L5), Sanne 37 (V1-E3-L4) en Geertje 83 (V1-E1-L4), en alle drie vind ik ze heerlijk!
  Ze smaken helemaal niet naar melk zoals ik het ken. Wel alle drie heel anders van smaak, en Geertje 83 duidelijk zoeter dan Sanne 37, en die ook weer duidelijk zoeter dan Geertje 62. Als je kijkt naar de hoeveelheid lactose is dit niet helemaal logisch.

 2. Voor het eerst gekocht, ik dronk NOOIT melk omdat ik het VIES vond, ik las in het AD het stuk over de boer en zijn koeien EN DE MELK ervan. Ik dacht , dat moet ik gaan proberen, het sprak me zo aan !!!!!
  En ik ben beloond, ik vind het héérlijk !!!!!!! Heerlijk romig, geen bijsmaak.
  Geertje 62 geeft heerlijke melk, ik ben gelijk een fan van deze koeien en de melk !!!!

  1. Dag Rob, glas is beter voor de kwaliteit van de melk en de kosten zouden gelijk zijn voor ons. Wij hebben ons laten informeren door onder andere milieu centraal en zijn juist tot de conclusie gekomen dat glas helemaal niet goed is. Het maken van een glazen fles kost al meer olie dan er in het maken en de PET fles zelf zit alleen al. Daarbij is het verwerken, transport en vooral het opruimen van PET vele malen gunstiger, mits de fles in de plastic bak gaat natuurlijk. Via de plastic bak is ook veel beter dan et statiegeld.

   Hoop dat je dit positiever inziet nu 😉 Anders even op milieu centraal kijken.

 3. Beste geertje62, ik zal heel eerlijk zijn tegen je. Mijn god de beste melk die ik ooit gedronken heb. Maar helaas weer met 35% korting in de ah. Ik wil het wel komen haLen bij je verzorger. Maar ik heb slechts een fiets, dat maakt het zo lastig. Blijf lekker Hollandse gras dragen. Blijf ik het drinken. En dat zouden meer mensen moeten doen

  1. Ja dat is heel jammer want tot 12 dagen is de melk wel echt het lekkerst! Scheelt als meer mensen het gaan drinken dat de doorstroom beter zal worden bij AH… U kunt ook een doos bestellen bij uw vestiging, die worden dan voor u apart geleverd en zijn vaak maar een dag of 4.

 4. Hallo mooie Geertje, wat een heerlijke melk heb je ons gegeven. Echt een aanrader aan iedereen om eens te proberen!!
  Dank je wel Geertje. Hopelijk heb je een kei leuk leven en geef je nog heel lang een heel veel lekkere melk.

 5. Heerlijke melk!! Wat een verschil met melk die men ons al jaren verkoopt in de winkels. Vroeger op de kleuterschool kregen we heerlijke dagmelk, deze is net zo lekker. Complimenten Geertje62 en leuk die info voor de consument.

 6. Hahaha wie had dat gedacht dat we onze ervaring konden delen over dezelfde koe. Geertje ik wil je bedanken voor je heerlijke melk en hopelijk heb je een hartstikke leuk leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!