Elkje 4

Geboren op:

05-05-2015

Moeder:

Elkje 2

Vader:

Gofast

Gemiddelde jaarproductie:

10270

Laatste kalfdatum:

19-10-2023

Bijzonderheden:

40 reacties

 1. Lieve Elkje, dit is de tweede fles melk die ik van je heb. Deze keer heb ik eerst de helft zo gedronken, gewoon heerlijk vol van smaak. De andere helft heb ik met chocomelk, van het bekende merk, gemixt omdat ik die anders te zoet vind. Jemig dat was een perfecte combinatie.

 2. Je moet deze heerlijke dikke melk wel heel vers drinken, zodat niet alle room bovenop komt te drijven, ook lekker is er een banaan en wat cacaopoeder door pureren., Dan krijg je heel lekkere chocomel. Vraagt geen suiker.

 3. Ik ben een groot liefhebber van romige, volle melk. Elke melk is daarom favoriet vanwege de keuze in het smaakprofiel van de melk.

  Elkje 4 is heel erg in de smaak gevallen.
  Je bent een superkoe wat mij betreft 🙂

 4. Mijn allereerste fles Elke Melk was van jou Elkje 4 en wat was die lekker. Nu weer een fles van jouw heerlijke zoete melk opgedronken, bedankt Elkje 4.

 5. Elkje je bent een topper ik walg van melk maar sinds ik zie waar en wat voor smaak geniet ik van elke slok melk je bent een topper elkje

  1. vroeger was ik fan deze elke melk, maar de laatste tijd is de smaak achteruit gegaan, ik proef vaak zure smaak, hoe komt dat aub in hemelsnaam?? zodra ik fles elke melk koopt, proef ik zeker en duidelijk zure smaak, daardoor gooi ik rest van de fles weg, echt zonde van geld elke keer???

 6. Wauw, wat een heerlijk romige melk !!
  Dit is zoals de melk in de jaren ’70 smaakte;
  vol van smaak met een laagje room op de melk.
  5V / 5E
  Bedankt Elkje 4 !!

 7. Wat een geweldig idee! Fijn dat je zelf kan kiezen welke melk je prefereert. Elkje 4 is een van mijn favorieten vanwege het lage lactose gehalte en haar heerlijk romige smaakvolle melk ????

  1. Dag Ferry, ElkeMelk is niet biologisch maar onderneemt wel degelijk maatschappelijk verantwoord. Zie de tekst op de site. Een biologische variant kan op de lange termijn misschien maar daarvoor zal er eerst meer vraag in de markt moeten ontstaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!