Bleske 29

Geboren op:

08-05-2015

Moeder:

Bleske 19

Vader:

Stellando RF

Gemiddelde jaarproductie:

8765

Laatste kalfdatum:

13-05-2022

Bijzonderheden:

18 reacties

 1. Wat een knapperd 🙂 Helaas bleek de melk 1 dag na aankoop en 8 dagen na de melkdatum geschift. Zonde natuurlijk, maar we gaan beter op de fles letten en proberen het nog eens. Mooi initiatief!

 2. Heerlijke melk met de smaak die mij terug meeneemt naar de tijd dat ik melk haalde bij de boer in het dorp. Ik gebruik het ook om een latte te maken. De smaak is top, de schuim is minder stevig dan wat ik normaal gewend ben. En toch geniet ik meer van de latte dan voorheen. Het smaakt romig, fris en een goede afdronk. Zeker voor herhaling vatbaar.

 3. Op het label stond “heel geschikt voor melkschuim” – echter geen schuim te bekennen in de melkschuimer. Wel lekkere melk, niet geschiikt voor melkschuim dus.

  1. Bedankt voor de feedback, wij zijn nog aan het zoeken hoe we zo goed mogelijk de eigenschappen van elke koe kunnen aangeven op de verpakking. Voor onze informatie… zou je nog aan kunnen geven wat voor melkschuimer je gebruikt en wat de melkdatum van deze fles was?

 4. De melk was heerlijk. Gisteren de eerste fles gekocht, maar wilde meer en was nog maar helaas de laatste fles. Vandaag maar weer naar Appie toe.
  Melk is als vanouds, dan denk ik terug aan de jaren ’70. Heerlijk vol van smaak en heeft een heerlijke onvervalste laagje room op de melk staan.
  Dankjewel Bleske 29

 5. En weer genoten van een heerlijke fles romige melk van Bleske 29!!
  5V / 5E
  Vooral op kamertemperatuur komt de smaak het best tot zijn recht.

 6. Heerlijke smaak, heel zacht en romig maar niet té romig. Leuk om te weten van welke koe de melk komt.
  Groeten, Yvonne Schutte

  1. Wat fijn Ingrid! Is dit een aanrader ? Dan zoek ik haar zeker eens op, ik ben al Jaren opzoek naar de melk die ik vroeger kreeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!