Bleske 26

Geboren op:

04-05-2014

Moeder:

Bleske 19

Vader:

Impala

Gemiddelde jaarproductie:

8675

Laatste kalfdatum:

09-10-2022

Bijzonderheden:

23 reacties

 1. Fijn, origineel initiatief en lekkere melk. Gedurfd en ondernemend van de boer om met deze manier van werken te beginnen ! De boer blijft nog altijd de basisschakel in onze voedselvoorziening en verkies nog altijd melk van dieren boven plantaardige surrogaten.

 2. Fijn, origineel en duurzaam initiatief en lekkere melk. Ik combineer met geitenmelk. Gedurfd en ondernemend van de boer om met deze manier van werken te beginnen ! De boer blijft nog altijd de basisschakel in onze voedselvoorziening en verkies nog altijd melk van dieren boven plantaardige surrogaten.

 3. Ik heb al een aantal verschillende koeien geprobeerd, kan niet zeggen welke ik het lekkerst vind, maar Bleske 26 is zeker een toppertje! Heerlijk van smaak!

 4. Dankjewel voor de heerlijkste, verse, volle melk van Elke Melk, waarvan ik heb mogen genieten tot nu toe, Bleske 26!
  Alle 4 mijn kattenschatjes & Ik hebben echt van jouw melk gesmuld & hopen jouw melk nogmaals tegen te mogen komen!

  1. Dat heeft haar kalfje mogen doen hoor, de rest was voor jou. Na een paar dagen krijgt haar kalfje gelukkig speciale melk die samengesteld is voor kalfjes zodat ze gezonder zijn.

 5. melk is goed voor elk leerde we vroeger toen ik jong was en dat geld nu nog steeds.De schoolmelk zou weer terug moeten komen op de kleuterschool.Het is een heerlijk produkt wat nog gezond is ook.

 6. mokerleijpe melk ???????? big up bleske 26 ! gister kk pila nu niet meer brak door deze wahed koe

 7. Heerlijke melk. Vooral ook leuk dat ze mij aankijkt , wat vindt je ervan?!! Erg leuk om de koe achter het verhaal te zien!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!