Ariana 92

Geboren op:

19-05-2018

Moeder:

Ariana 84

Vader:

Startrek

Gemiddelde jaarproductie:

9521

Laatste kalfdatum:

23-08-2023

Bijzonderheden:

11 reacties

 1. Ariana 92 verovert melkwereld met raketgang!

  Na een mooi stuk stuk in de krant, werd mijn nieuwsgierigheid als melkliefhebber gewekt. Blij verrast door het leuke ontwerp van fles en labels, spanden mijn verwachtingen nóg hoger.

  Wat volgde was zeker geen teleurstelling, integendeel. Mijn allereerste reactie was: ‘Dit smaakt naar de schoolmelk van 60 jaar terug; heerlijk!’

  Ook het tweede glas hield mijn euforie in stand en ik verwacht, dat dit fantastische melkproduct van Ariane 92 en haar vriendinnen, haar moeder en haar dochter (ja, familiebedrijvigheid ten top) vliegensvlug de markt zal veroveren.

  Ja, ik weet dat de draagraketten van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA, Ariane heten, met een e op het eind. Maar als ze daar deze heerlijke melk proeven, acht ik een naamswijziging niet uitgesloten!

 2. Volle, goed romige melk met een lichte, zuivere afdronk. Je proeft direct dat Ariana – de koe in kwestie – een vreugdig, actief leven leidt.

  Al met al een goede aankoop. Wij hopen dat Ariana nog een lang, voorspoedig en bovenal ‘melk’rijk leven voor haar heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!