Ariana 83

Geboren op:

14-09-2010

Moeder:

Ariana 69

Vader:

natuurlijke dekking, vader onbekend

Gemiddelde jaarproductie:

11355

Laatste kalfdatum:

08-08-2020

Bijzonderheden:

15 reacties

 1. Lekkere melk, fris is misschien minder hoe ik het zou beschrijven qua smaak. Middelromig? Deze keer iig. Ook weer zo’n scheet om te zien. En te leuk om te zien wie mijn lekkere melk heeft gemaakt. Dank je Ariana!

 2. Laatste kalfdatum: 38-02-2018? Op de fles – de plastic fles – stond: Ariana 83 – Deze koe heeft pas gekalfd. Vreemd dat Ariana 83 geboren is uit Ariana 69. Ook op de fles staat: ‘VOL SMAAKAVONTUUR’ – Dat klopt: als je de fles opent ervaar je een penetrante plasticgeur. Was dat de bedoeling? Verder valt het op dat het opschuimen van de melk niet is als van de concurrentie. Wat hier aan de hand is, is onduidelijk. Ik denk niet dat ik ooit nog uw melk zal kopen… Op de fles staat – vermoedelijk voor u identificeerbaar – het nummer PD1 90507 / 02:25. Oh, wat misschien van belang is: ik ben opgegroeid op het platteland, en dronk dagelijks rauwe melk, en zelfs welden we biest.
  Uw marketing is okay, uw melk niet. dat is jammer.

  1. Dag Pieter, de kalfdatum op de website is die van de vorige keer, het systeem werkt nog niet zoals het hoort blijkbaar, bedankt voor de attentie hierop!

   Wij kiezen bewust voor 100% recyclebare PET verpakkingen omdat dit milieutechnisch de beste optie is voor ons product. Zolang de PET verpakking niet aan veel zonlicht of hogere temperaturen dan 50 graden wordt blootgesteld is het niet mogelijk dat er geur of smaakstoffen afkomen. Wat een mogelijkheid is dat geassocieerd kan worden met plasticgeur is een disbalans in de vetzuursamenstelling door het extreme warme weer, de koeien hebben dan hittestress wat via de fabriek “verbloemd” wordt door bewerken, afromen en mengen met andere koeien en bedrijven. Dat de melk minder schuimt klopt, wij laten de melk precies zoals die gegeven wordt en homogeniseren het vet niet, hoe meer je de melk bewerkt en hoger je het pasteuriseert hoe beter het schuimt.

   Ik merk iig dat het niet goed bevallen is, dat is jammer maar ieder zijn voorkeur. Juist mensen die weten hoe lekker rauwe melk is waarderen ons product omdat het qua smaak en textuur zo goed als hetzelfde is, misschien een idee om het nog een kans te geven 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!