fbpx

Anneke 28

Geboren op:

27-12-2016

Moeder:

Anneke 25

Vader:

Danno

Gemiddelde jaarproductie:

10613

Laatste kalfdatum:

07-06-2021

Bijzonderheden:

20 reacties

  1. Heerlijke melk van Anneke 28. Zoals melk moet smaken. Licht en toch romig !
    Dit noem ik “omfiets” melk

  2. Ik heb 3 flessen melk gekocht bij AH O fles was heerlijk romig ! Maartje 400 was niet goed ! Anneke 28 was ook niet goed! Heel vieze smaak aan en weggegooid. Waren alle 3 gemolken op 14-9 en goed tot 30 -9 ! Geen idee hoe dat kan ?

    1. Dag Martin, dat is heel spijtig en zeker niet de bedoeling! We hebben de melkbeurten die je noemt gecontroleerd maar vinden geen afwijkingen in de melk en in het proces… We registreren deze klachten en hopen dat het hierbij blijft…

  3. Zondagmorgen en bij het ontbijt is nu de melk van koe Anneke aan de beurt, we proeven echt verschil na Tietje, Floortje en Gerry, smaakt melk van Anneke wat lichter van smaak, meer bescheiden en als ik haar foto zie, ziet ze er ook wel wat bescheiden uit!! Maar ook heerlijk en in de supermarkt zit ik echt al te kijken, zo van ohhh weer andere namen, wil ze allemaal proberen als dat gaat lukken weet ik niet, maar het is een feestje om zo boodschappen te doen en geweldig om te lezen dat de koeien een heerlijk leven hebben, zo hoort het.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vragen?

Stel ze direct aan boer Matthijs!