fbpx
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Basilicum panna cotta met lemon curd

Een recept waar je bij het idee al begint te watertanden… We hebben het recept van Francesca Kookt gemaakt met ElkeMelk. Lemon curd is zuur en fris, zuur gaat niet zo goed met room, beter met zoet. Fris zoete ElkeMelk is dus het lekkerste voor dit recept.

Wat je nodig hebt voor 4 royale of 6 bescheiden porties

  • 250 ml fris zoete ElkeMelk
  • 75 gr suiker (of 50 gr als je niet zo’n zoetekauw bent)
  • 30 gr verse basilicum (houd een paar kleine blaadjes apart voor de garnering)
  • 3 blaadjes gelatine
  • 250 ml slagroom
  • rasp van 1 citroen
  • 1 volle el pijnboompitten
  • bloemenhoning
  • 1 potje lemon curd

Bekijk via onderstaande link hoe je het recept stap voor stap moet maken. Een echte aanrader.

Bron: https://www.francescakookt.nl/basilicum-panna-cotta-met-lemon-curd/

Bekijk andere recepten met ElkeMelk